Logo
Vytlačiť túto stránku

Inline trasy

Inline trasy

Rekreačná oblasť Zemplínska Šírava ponúka svojím návštevníkom možnosť využitia inline trás vhodných pre rodiny, začiatočníkov ako aj skúsenejších a náročnejších korčuliarov.

 

Zemplínska šírava časť Hrádza Jovsa - Lúčky ponúka 5 kilometrov inline trasy jednosmerne. Trasa vedie po hrádzi Zemplínskej Šíravy. Začína pred obcou Jovsa a končí v obci Lúčky s možnosťou odbočenia na obec Hnojné. Na začiatku, v polovici cesty a na konci sú oceľové závory. Hrádza ma asfaltový povrch široký 2 metre a je ideálna pre inline korčuľovanie, cestné bicykle, bežcov či kolobežkárov. Trasa je vhodná pre začiatočníkov a rodiny. Ďalšie inline trasy v okolí Zemplínskej Šíravy a Michaloviec.

 

Križovatka Trnava pri Laborci - Trnava pri laborci a späť : cesta II. triedy, dĺžka 2,5km jednosmerne, mierne stúpanie, doprava veľmi zriedkavá 

 

Michalovce - križovatka Trnava pri Laborci a späť : cesta II. triedy, dĺžka 7 km okruh, pre skúsených a náročných korčuliarov, doprava mierna – obozretnosť pri premávke áut v rovnakom jazdnom smere. Michalovce - Zbudza – Oreské : cesta II. triedy, dĺžka 11,5 km jednosmerne, terén mierny, doprava býva zriedkavá.

 

Michalovce - Zbudza - Staré – Strážske : cesta II. triedy, dĺžka 15 km jednosmerne, terén mierny, doprava býva zriedkavá.

© Bez písomného súhlasu autora alebo inej oprávnenej osoby je zakázané akékoľvek ďalšie šírenie obsahu podliehajúceho ochrane podľa autorského práva.